Servicii profesionale de montaj pentru elemente din lemn, PVC si aluminiu​

Servicii profesionale de montaj pentru elemente din lemn, PVC si aluminiu

Consiliere montaj

Oferim consiliere si suport în alegerea celor mai potrivite usi, ferestre sau sisteme culiante.
De asemenea, asiguram montaj rapid si eficient.

Consiliere tamplarie

Tech Team Pro ofera consiliere în domeniul ferestrelor si usilor de la specialisti cu experienta si pasiune!

Garantie

Serviciile si produsele noastre ofera garantia calitatii si a durabilitatii. Termenul garantiei oferite de noi este de 10 ani.

Alege Tech Team PRO și contribuie în comunitate!

            Mii de familii din România nu au încă o locuință decentă. Pentru ei, asociația non-profit PRIMA DATĂ ACASĂ construiește de peste 20 de ani locuințe simple și accesibile pentru familii muncitoare cu venituri mici.

           Alege ofertele Tech Team Pro și fii aliatul nostru în misiunea de a oferi fiecărui om o locuință decentă. Ca întreprindere socială, noi reinvestim în comunitate o parte din profitul nostru, iar prin parteneriatul cu asociația ACASĂ, tot mai mulți oameni se vor bucura de lumina și căldura unui cămin sigur. Dublăm contribuția clienților noștri pentru a ajuta patru familii în 2022 și, în plus, oferim cu titlu gratuit serviciile de transport și montaj.

           Pentru informații despre acest proiect social și cum te poți implica, contactează-ne sau spune „DA” ofertei primite de la noi! Iar dacă vrei să vezi unde va fi folosită contribuția ta, descoperă comunitatea Britta Sofia, proiectul asociației ACASĂ.

Montaj ferestre

Calitatea ferestrelor depinde in mare parte de executia montajului. Pentru evitarea deteriorarii profilelor sau lipsa de etanseitate, specialistii nostri folosesc tehnici si materiale moderne.

Tech Team Pro asigura montajul la standarde inalte, care respecta geometria ferestrei, precum si izolatia si etansarea acesteia.

Montaj usi de interior si exterior

Usile reprezinta o parte importanta in procesul amenajarilor interioare, si anume de a completa stilul decorativ sau de a crea un contrast puternic cu design-ul interior.

Si pentru a ne indeplini scopul, folosim doar produse de cea mai inalta calitate pentru a asigura eficienta, durabilitatea si functionarea impecabila a usilor de interior si exterior confectionate din:

Montaj sisteme culisante

Doriti ceva mai mult decat ușile clasice? Ușile glisante nu sunt doar practice pentru că economisesc spațiu, ci sunt și atractive vizual.

Noi oferim consulta in achizitia sistemelor culisante potrivite pentru tine, dar si oferim servicii de montaj sisteme culisante din:

Montaj usi de garaj sectionale

Pe langa functionalitate, usile de garaj ofera si un plus pentru aspectul garajului sau casei tale. Acestea pot fi actionate manual, sau cu telecomanda pentru a adduce confortul in viata voastra.