Montaje profesionale

de ferestre

Montaj profesional

1.

Consultanta

Beneficiaţi de consultanta oferita de specialistii nostri cu experienta de peste 10 ani in domeniul montajelor profesionale a oricăror tipuri de tâmplărie, mereu în pas cu evoluția tehnologiei în domeniu și cu cele mai bune sugestii pentru nevoile și dorințele dumneavoastră.

2.

Masuratori

Masuratorile se vor face in cel mai profesionist mod de care echipa noastră pentru a stabili împreună cu dumneavoastra cele mai optime configurări și cele mai fezabile posibilități de deschidere, pentru a va asigura de un confort de lunga durata.

3.

Executie profesionala

Proiectul dumneavoastră este implementat de catre specialistii nostri in conditii profesioniste in cel mai scurt timp pentru ca dumneavoastră sa va puteți bucura de tâmplăria aleasa cât mai repede posibil.

Montaj ferestre

Eficienta ferestrelor este datorata calității materialelor și componentelor pe care echipa TTP le folosește, dar sunt direct infuentate de modul în care acestea sunt montate.

Pentru o durabilitate și fiabilitate maxima, montajul trebuie sa fie făcut în cele mai optime condiții, cu cele mai bune materiale, de către o echipa specializată. Echipa noastra Tech Team Pro corespunde celor mai inalte exigente.

Solicita o oferta

personalizata de montaj